fbpx

Magurský projekt na obzore #4 bez poriadnej stravy to nepôjde

Predošlé dni máme zaznamenamé tu
K nášmu pravidelnému reportu chýba výsledok piatkovej činnosti. V piatok robím trošku rozdiel v rozložení tréningu. Okrem toho, že v štvrtok večer som skoro „zomrel“ od vyčerpania glykogénu a dehydratácie počas druhého výbehu, v piatok ráno ma čakala príjemná svalovička. Toto už bol jasný znak, že nestíham regenerovať.

Vo štvrtok si ešte objednávam stravu od chalanov z biobox.sk.  Išlo mi hlavne o tvaroh, mrkvu, orechy, jabĺčka kvôli vitáminom a celozrnný chlieb.  Cestoviny jedávam v robote aj s dostatkom olivového oleju.

Deň 4: 23.01.2015 1x Martinky 12:20
Na 12:20 sa so svojím starým parťákom Sykym a Bobčou dohadujeme, že si pôjdeme vybehnúť na Martinky.

Moji dvaja spolupráskači, Syky z ľava a Bobča :)
Moji dvaja spolupráskači, Syky z ľava a Bobča

Cieľ bol 2x ale keď vidím, že by som neskoro prišiel do cancel.sk tak hore posedíme, podebatíme, občerstvíme sa a valíme dole.Dole stretávame už niektorým známi pár Krupičkovcov, ktorí práve idú hore na ľahký výklus :).

naši kamaráti Krupičkovci
naši kamaráti Krupičkovci

Opäť je radosť ich vidieť v akcii. Dnešná krása tréningu spočíva v tom, že je konečne svetlo, slnko a príjemne. Žiadne Zombie tréningy po tme s vlkom za chrbtom :D.

Syky full of energy, stojkuje s Fatrou v pozadí
Syky full of energy, stojkuje s Fatrou v pozadí

1x Magura 20:20
Hore sa mi nechce ani za ten fras ísť bežať. Vravím si, že to je ilúzia a prejde ma to. Neberiem si nič okrem čelovky do jednej ruky, telefónu do druhej a fukerku okolo pásu.

večer v tajných Mizuno Mujin, vytioahol som toto tajné ultra ľahké eso, čoskoro sa dozviete viac
večer v tajných Mizuno Hayate, vytioahol som toto tajné ultra ľahké eso, čoskoro sa dozviete viac

Mačky nechávama doma, lebo by som musel mať na ne ruksačik alebo čo. Bežím na dané podmienky totálne na ľahko, tento večer som ochotný podstúpiť šmýkanie na chodníku, len nech nemusím nič vláčiť :)Na moj veľké prekvapenie sa mi beží ako by som mal nejaký transformátorik v tele. Vládzem v celku dosť, aj keď cítim zľahka kŕče na vnútorných stranách stehien. Keď prichádza kopec je to lahoda. Po ceste stretnem decká z našej Výšľapistickej skupiny, a potom aj decká z dediny pod Magurou. Všetci valia na čelovkách, je príjemné vidieť aký sú mladí aktívni. Hore ma čaká ešte Bobča, a chlapci z chaty sú už v polovečernej hybernácií 🙂

Bobča už čaká na Magure. darmo má mega natrénované :)
Bobča už čaká na Magure. darmo má mega natrénované

Dávam si džús s vodou, a zbiehame dole. V dedine nájdem v príjemnej krčmičke kde sa nefajčí a majú hustý sypaný čaj ešte svojho brácha rozoberať dôležité témy :D. Ten už ma v piatkový deň za sebou cca 20km a 2000 m prevýšenie :).

Tréningovú jednotku tohoto týždňa uzatváram z doručenou objednávkou jedla od bioboxákov, a čo do čísel tak
som nabehal za 4 dni  50km a 4650 výškových metrov. Ako začiatok prípravy na projekt to je dobré číselko :).

Regeneračný matroš z Bioboxu
regeneračný matroš z Bioboxu

Tento deň bol ľahší oproti ostaným pretože, som si si behy rozdelil na dve časti v dni. Takto som stihol nabrať znovu glykogén a hlavne si trošku odýchnuť. Víkend idem regenerovať na chate, okrem iného kamoš ma 30tku, takže sa bude sláviť a bolo by detinské si namýšľať, že budem môcť trénovať :).

Pokračovanie tréningu si môžete pozrieť na tomto linku : Magurský projekt na obzore #5 lenivosť nevídaných rozmerov.
Predošlé zaznamenané dni tréningu nájdete  na tomto linku : Magurský projekt na obzore

 

Komantáre

komentárov